Fitness za mršavljenje: prilagoditi trening, dobijamo rezultat
Ponekad vam je potrebno da izgubite težinu u samo mjesec dana, a uobičajeno vježbe ne daju značajne rezultate. Šta želiš? A strogu dijetu da pomogne izgubiti težinu, ali za poboljšanje oblika - teško. Onda trebate pogledati za bilo kakve posebne fitness - vježbe za brzo mršavljenje. Pa, udvostručiti učinak ispravnog plana studija. A glavni mršavljenja bonus sa fitnes - da ne bude dosadno, jer postoje mnoge zanimljive inovacije u svijetu.
"Ja vodim, ono što drugi fitnes za mršavljenje mi je bilo potrebno"
Running - to je u redu, jer ne samo da pomaže da se spali kalorija, ali i uključuje sve mišiće tijela. To je samo da brzo postizanje rezultata, potrebno je da se ubrza metabolizam u mirovanju. I radi, na žalost, to "ne znam kako." Out? Dodaj treninga snage u trening. Ako se vježba na otvorenom, samo dogovorite se kratkim intervalima na kraju svake runde. Beba u klupi u parku i koristiti ga kao simulator. Budite sigurni da to trbušnjaka, sklekove, i uvijanje novinarima, ali ne smanjuje intenzitet u bijegu. Dodaj radi uzbrdo, ako želite više nego učitati mišiće stražnjice.
Ljubitelji trčanje na pokretnoj traci direktnom putu u teretanu. Također se možete dogovoriti intervalni trening, samo stavljanje pored staze bučice i tijelo bar. U regularnom vremenu period uključuje trčanje snagu vježbe. Ili možete dopuniti svoje studije sa dva lekcije treninga snage grupe za sve grupe mišića (MT, Sculpt, obuka tijelo), naizmjenično dana treninga snage s dana trčanja.
"Ja idem u teretanu, koja ima fitness mršavljenje moram"
Tu je i dobar trener vic: "Sportska dvorana - ne bi se okolo. Mi treba da se bavi u teretani. " Okinte kritičan pogled svoj trenažni proces. Čak i ako se obuka profesionalni instruktor, možda ćete naići na probleme. Mnogi odmaraju predugo između serija, ili da se vrlo malo simulatora otpor. Ne zaboravite da prati teret i izdrži samo takve periode odmora, kao i vaš plan je vrlo važno za uspjeh u sportu.
Pa, ako ste učiniti sve što je u pravu, ali naletio plato efekt, možda želite probati spaljivanje masti treninga u teretani. U vrijeme kretanja kombinirati u jedan veliki "krug", pratite program vježbanja, jedna za drugom bez pauze, i uzeti male pauze na kraju kruga. U isto vrijeme, pokušati povećati broj ponavljanja, ali je radna težina se ne smanjuje. Ovaj trening vam omogućava da troše više kalorija. Obavljaju 2-3 runde, nakon čega liče na 20 minuta na pokretnoj traci ili eliptične trener da se ohladi.
"Radim aerobik u grupi, fitness mršavljenje mi je odabrati"
Grupa aerobik, začudo, ponekad apsolutno nije namijenjen za mršavljenje i sagorijevanje masti. Neki klubovi su vođeni obliku smanjenja "prosječnog građanina", ispostavilo se da je više obučene ne primaju opterećenje u grupi. Provjerite da li ste spali masti na svoj omiljeni lekcija je vrlo jednostavan - mjerenje otkucaja srca 20 minuta nakon početka nastave. Ako je u području manje od 120 otkucaja u minuti, možda aerobika previše lako za vas. Kako povećati intenzitet? Dodaj u program lekcije biciklizam, tai-bo, fitboksa, korak-plesa. Ako ne možete promijeniti program, povećanje opterećenja, što je amplituda pokreta. U idealnom slučaju, trebalo bi 2 puta tjedno da se uključi u intenzivne aerobne vježbe, i 2 puta tjedno za jačanje mišića na klasne moći.
Dakle, "negdje da ode i neke veze tamo" - nije baš pravu strategiju. Da biste dobili rezultat i ne kasnije reći: "Ja se bave sportom i ne raste tanka", pazi na sebe, i vježba predano za postizanje rezultata brže.
Više o ovoj temi:
fitness dijeta za mršavljenje
Fitness za mršavljenje - posebno za AzbukaDiet.ru - fitnes trener Elena Selivanov.
- Voz autora da ispravi problem područjima
- Fit krive - sistem obuke za mršavljenje za žene
- Fitness za tinejdžerke
- Fitness - početni greške
- Fitness trening HYPOXI
- Najbolji fitness trening proljeće
- Promijeniti uobičajeni trening fitness: ko, kada, kako,
- Vanjski fitness: fitness na otvorenom
- Gubitak težine nakon poroda: treninga u fitness klub
- Soft-fitness
- Zdravog načina života i fitness
- Simulator power plate
- Dodirnite ples ili na plesne za mršavljenje
- Zumba fitness: zabava vježbe za mršavljenje
- Hot gvožđa: vježbe za mršavljenje
- Djevojke, ne bojte se da bude kao nasilnicima!
- Fitness nakon poroda: Kako izgubiti težinu nakon poroda carskim rezom ili dok doje?
- Fitness za mršavljenje
- Kako fitness na vrućini
- Pozitivan stav prema fitness
- Početna treninga