Pravilna prehrana za mršavljenje. Meni za tjedan, komentari i preporuke
To bi trebao biti malo opuštanje na odmoru, a sve dodatne težine tamo. Morate sakupiti ostatke volje u pesnicu, da sjedi na dijeti, plivati ili pokrenuti dodatni kilometar ujutro i molila se ne uklapaju u frižideru nakon šest u večernjim satima.
Dozvolite nam da vam pomoći u pripremi dodatak meni za tjedan, a jedina svrha da je to najviše uravnotežen u sastavu i vas je pomogao u borbi protiv kilograma. Nakon sve vrste dijeta su brojni: jabuka, krastavac, zobene pahuljice, pa čak i čokolade. A načine, pa čak i više: mono-dijeta, malo ugljenih hidrata, "7 za 7" - i ovdje se ne izgubite? Radimo zajedno da shvatimo i odabrati najprikladniji jedan.
Mono-dijete. Njegova posebnost je prisustvo u ishrani jednog ili dva proizvoda. Porcije ne dozvoljavaju dovoljno samo "bi izgledalo da smo jeli", a upotreba istog proizvoda, čak i ako je vrlo korisno, može izazvati averziju prema tome dugo vremena. Stoga, bilo mono-dijeta za tijelo - stres. Kilogrami se lako može izgubiti, ali se brzo oporavlja od samostalne mučenja. Ali, ako se odlučite za ovu vrstu dobra ideja da odaberete multivitaminski kompleks, a da ga paralelno.
"7-7". Druga opcija stresan dijeta bazira na proteinima hrane. Ovdje je primjer takve ishrane za tjedan:
Jaje Day - 6 jaja, kuhani postoje kuvano cijeli dan bez soli na svakih 2 ili 3 sata.
Curd dan - 200 grama nemasni jogurt na prijem (samo 5 obroka).
Mesa - 0,5 kg kuvano perad (piletina, puretina - samo fileti bez soli), također raspoređenih u 5 koraka.
Rice - Kuvajte 100 grama riže na vodu distribuira na 3-5 prijeme, na ovaj dan, možete popiti zeleni čaj bez šećera, ne ranije od jednog sata
nakon obroka.
Krumpir - pečeni 6 srednjih krompira u jaknama za distribuciju do 6 obroka.
Apple - 6 velikih jabuka.
Kefir - Pijemo cijeli dan samo jogurt ili vode.
Za danas je lakše do 7 kg. Kontraindicirana vježba kao drastičan gubitak težine može imati negativan utjecaj na sveukupno zdravlje.
Malo masti. Meni za tjedan
Dan 1:
- doručak: čaj, kriška crnog kruha, povrća salata s biljnim uljem i bilja bez soli;
- Ručak: usitnjeni šargarepa sa grumen nemasne pavlake (salata služi);
- Ručak: salata, juha od morske ribe;
- Večera: heljda kaša i mlijeko (mala šalica), kruh.
Dan 2:
- B: 100 grama nemasnog sira sa voćem (bilo koji drugi od grožđa i banana), jasmin zeleni čaj;
- ručak: čašu soka s pulpom;
- Ručak: povrća salata s kuhanim brokolijem i biljno ulje, juha, kruh;
- užina: kuvana morske ribe (150 grama), a ne sol, top sipajte sok od limuna;
- večera: šolja jogurta.
Dan 3:
- Doručak: jaje, čaj, parče hleba i maslac;
- Ručak: parena na vrelom vodom Hercules sa velikim komadima voća;
- Ručak: salata od morskih algi, juha, kruh;
- ručak: kuvana piletina sa graškom;
- Večera: bifidok.
Ostali dani ponavljamo prvo meni.
Šesti dan - posta, samo voće.
Prednost ove vrste hrane može nazvati svoju dobru podnošljivost, kao što je uvijek različit asortiman proizvoda. S vremenom možete razviti kod zasićenja u malim porcijama, a za prijenos takvog menija u normalan život. 7 dana sa ovom dijetom, gubimo 4-6 kg.
A malo ugljenih hidrata
Mnogi sljedbenici ove dijete tokom vremena, pretvoriti ga u elektroenergetski sistem, jer je teško da se navikne na dijetu samo u ranim danima. Sama princip je da strogo zabranjeno konzumiranje saharoze i škrobnih proizvoda. Sve ostalo se može koristiti u normalnim, a ne skraćene iznos. Takva dijeta za nedelju dana ili deset dana će se baciti 3-5 kilograma.
Opšte preporuke.
Postoje proizvodi koji sprečavaju nas izgubiti na težini. Evo ih:
- so koja sprečava povlačenje tečnosti iz organizma;
- masno meso, podići nivo holesterola;
- slatka pića sadrže gotovo čitav periodni sistem, i jako zadebljanje našu krv.
Ako zaista želite izgubiti na težini i, što je najvažnije, nemojte ih tip više selektivno o ishrani i ne zaboravi da učita svoj omiljeni tijelo vježba.
- Brza dijeta "1 Tjedan 5 kg"
- Elegantan dijeta
- Ljeto monodiet
- Mono-dijeta za 10 dana
- Poseban hrane: Meni na nedelju dana za mršavljenje
- Meni za tjedan: dobra ishrana za žene
- Pravilna prehrana za mršavljenje
- Ječam dijeta za mršavljenje
- Sušenje tijelo za muškarce za mjesec dana
- Oatmeal dijeta za mršavljenje u 7 dana: meni, recenzije
- Kremlj dijeta. Priča o menija i recepata
- Dijeta za lekare mršavljenje
- Zobi dijeta - snaga i sklad
- Lubenica dijeta 3-dnevni meni, a rezultati
- Dijeta 6 žitarice: niskokalorične dijeta za mršavljenje
- Dijeta "6 kaša": meni mršavljenje tajne, povratne informacije i rezultati
- Autor sistem mršavljenja "ljepote"
- Candy dijeta
- Kefir i heljde ishrane. Komentari i rezultati
- Vegetarijanski meni za tjedan
- Dijeta 6 latica. Šta je to i kako ga liječiti?