Wrap "da bi struka"
Žene koje sanjaju o tanki struk, sjedi na dijeti i ograničiti se u svemu, ali često nije postigao željeni rezultat. Činjenica je da se u ovom poslu ne može bez vježbanja. I bolji simulator od obruč, struka još nije izmišljen.
Takav simulator, na primjer, obruč "da bi struka", promoviše spaljivanje masnog tkiva u problematičnim područjima. Ako kombinujete dijetu i vježbe sa hula-hoop, moći ćete napraviti više vitka silueta. Glavna stvar - ne budi lijen i redovno rade.
Wrap "da bi struka" - recenzija
Komentari o Masaža obruča "da bi struka" dosta. Evo šta je jedan kupac ima: "Sa ovim simulator bio sam u mogućnosti da se vrlo brzo riješi strane i ispupčen trbuh. Obruč širok, tako da pogađa veliki dio područja problema. uvijeni sam ga za 15 minuta ujutro i navečer tokom mjeseca. Struka smanjen za 5 centimetara. Sada, kao preventivnu mjeru, okrenite jednom nedeljno".
Ali postoji obruč za mršavljenje 'da struka "i jedan nedostatak - tokom prvog treninga može imati modrice na tijelu. Jedan od kupaca simulatora kaže: "Kada sam počeo da biste obruč, onda uplašeni: bokovi i stomak prekrivene ogromnim modrica. Zbog toga, dao sam se studije. Ali onda je saznala da nakon toga više ne pojavljuju. Pokušao nastaviti obuku, i zapravo, modrice nestao i više nije formirana. Obruč djeluje, sve dok ne baciti ga okrenete. Ali ako se opustite i nasloniti na slatkoj - struka ponovo raste. Dakle, ne budi lijen.
Da li ovo pomaže vam simulator, snimite fotografiju prije početka treninga. Foto prije treninga i nakon mjesec dana će vam pokazati da zaista efikasan u Hoop "da bi struka."
Wrap "da bi struka" - vježbe
Da će završiti "da bi struka" pomogla da ostvari izražavanje rezultata, morate izvesti niz vježbi. Zahvaljujući njima, angažuju gotovo sve grupe mišića:
1. Pokušajte da biste rotirali simulator u različitim pravcima: prvih 10 pravo skretanja, a zatim - lijevo. Tako promjenu rotacije smjera 30 puta. Slijedite ove 2 pristupa.
2. Pokrenite za rotiranje obruč masažu "da bi struka" i pokušati u isto vrijeme u malim koracima po sobi za 5 minuta. Slijedite ove 2 pristupa.
3. Kada ćete biti u mogućnosti da promoviše trenera, pokušajte sjesti i onda stajati uspravno, i dalje rotirajući hula-hoop. Učinite to 15 puta. Izvršite 3 seta.
- Savršeno žensko proporcije tijela
- Kako postići idealan oblik stomaka?
- Povrede u "zdravlje klub kuća"
- Hula-Hoop: u kući i fitness klub
- Kako da biste obruč za izgubiti težinu?
- Koji bend je bolje za mršavljenje?
- Kako odabrati obruč za mršavljenje?
- Obruč za mršavljenje
- Hulahup mršavljenje
- Telesni fleks: vježbe "pereca"
- Hoop vježbe za mršavljenje
- Vježbe sa obruč mršavljenje želudac
- Hulahup za početnike: kako da izabere obruč i pravilno okrenuti
- Vježbe za struk - put do idealne figure
- Kako napraviti tanak struk
- Kako izgubiti težinu u nogama od strane hulahupa
- Hula hoop za mršavljenje - kako zavrtite obruč?
- Hulahup: efikasne vježbe za mršavljenje i oblikovanje tela
- Obruč za mršavljenje: komentari i vježbe
- Korisni alati za kućnu mini-teretana
- Hoops za struku: korisne, koju da kupim, vježba