Komentari heljde ishrane

Ovaj članak sadrži neke komentare o tome kako izgubiti na težini pomaže heljde dijeta, savjete o njegovoj implementaciji i izlaz iz ishrane, napustio čitalaca sajta. Kao i rezultati mršavljenja na heljde dijeti.

Dijeta Heljda: recenzije

Heljda dijeta, kao i svi kratkoročni dijeta nije lijek za sve. Ako je početna težina od velikih - prvih nekoliko dana može ostaviti kilogram, ali ostavlja vodu. Nije potrebno unaprijed za izgradnju prevelike planove, heljde dijeta mogu samo razočarati i, kao posljedica toga, neuspjeh.
Istovremeno nedelju ili dve na grčkom i jogurt mogu pomoći da se očisti tijelo i dati poticaj za mršavljenje. Evo je jedna od takvih priča:

Slimming Hello girls! To je odlučio da se ugledaju na vas i dati moralnu podršku. Nadam se da moj dnevnik ludaka (naime tzv zatvoriti meni) netko može pomoći. Iskreno, sjeo na heljda dijeta 2 tjedna, zadnji dan je bio 15. decembra. Rezultat na kraju nije bio jako zadovoljan u to vrijeme - minus 4 kg. Usput, dok nisam nikada u životu nisam sjediti na dijeti. Izlazi iz ishrane postepeno, bez preopterećenja tijelo sa hranom. Svakih 6-7 dana, organizirati dane posta - samo vodu i piće Limun Zeleni čaj. Djevojke poput mene dobro - tijelo radi kao sat, bilo je lako stomak ne visi, a ja i dalje izgubiti težinu! Jedina stvar koja Mars - sve stare stvari meni su super. Shvatio sam što je najvažnije, nakon što je dijeta nisu jeli sve! Prestao sam jesti hranu koja sadrži velike količine ugljikohidrata (žitarice, kruh, peciva) i besmisleni hrana (čips, Kirieshki). I sve će biti u redu. I tiho otišao u novogodišnjih praznika da posjeti svoje roditelje i vidio galebova, jer to je bio samo u vrijeme pražnjenja dana, i neka svako jede salate sa majonezom i stvari, to je šok za mene. Ali znam da će sutra ću i pjevati svoj omiljeni salata od povrća s umakom i ribe, a istovremeno da će izgledati dobro!

Mnogi su uznemireni da je vaga u "stand" dijeta, ali je naglasio da je iznos od odsustva. Ali neće vas obavijestiti svi smo se upoznali svoju težinu, možete procijeniti je u pitanju.

Dobro jutro! Pa, to je 7 dana. teška sam ujutro i ...
Ništa - sve kg na licu mjesta .. čudno .. ali stvari se vidi da tanke, ali oh dobro tijelo je malo očisti.
Slučajno sam sela na ovom heljda dijeta-ČIŠĆENJE sa svojom majkom. Mama previše, za isti kg .. i suknje visi čak morao kupiti novi ...

Ovdje smo sastavili neke Mišljenje o heljde ishrani tips o njegovoj implementaciji i izlaz iz ishrane, napustio čitalaca sajta. Možda će biti korisno ako ste u potrazi za odgovor na bilo koje pitanje.

Katya:
Pozdrav svima :) Pročitao sam vaš feedback, i najtraženijih podijeliti. Sam izgubio težinu na heljde dijetu za nedelju dana za 4 kg, ispred još nedelju dana. Rekao bih da je jedan od najvećih grešaka dijeti jesti što je manje moguće, kako bi duže gladi. Ali samo kada je hrana u pitanju manje, tijelo počinje da skladišti hranjive tvari neophodne materije, a to je vrlo teško da dio s svoje rezerve, koje vidimo na bedrima ili stomaku. Tako pokušati prevariti tijelo, a ne od gladi. Mirno, jesti koliko želite, sa vremenom smanjenje potrošnje hrane.

Kaćuša
Ja ću podijeliti svoja iskustva. U večernjim satima zaparivat jedan kup od heljde - gotovo potpuno plastičnoj posudi. Moje jutro je počelo sa toplom vodom s limunovim sokom (oko četvrtine limuna stisnuo) i šalicu kave bez šećera - ne može napustiti, ili zaspati u pokretu. Tokom prva dva ili tri dana, jeo sam sve od heljde, ali na 17-30, navečer pije kefir. Takođe, u popodnevnim satima jure zeleni čaj u neograničenim količinama. Ali uz treći ili četvrti dan nisam mogla pojesti cijeli heljde, a to ne želim. A do kraja ishrani posudu sa heljde sam otišao negdje za dva ili tri dana. Moje lično mišljenje je da je nemoguće da se doda na meniju, jer, prije svega, od jabuka žele da jedu više, i, drugo, pojava novih ukusa senzacije (bilo svježe bilje, češnjak, voće i tako dalje. d.) opet postoji povećani apetit. Djevojke, ne možete ni zamisliti šta ponos i poštovanje sam migrirali u sebe kada sam mogao biti slomljena, i biti u iskušenju da jedu nešto, ali ne radi to. Moja nagrada - značajno smanjenje težine. Usput, danas, treći dan bez heljda dijeta, pa čak i na skali minus 1 kg.
A ipak, treba svakako napraviti kratku pauzu - visoko preporučeno od strane nutricionisti nakon mono-dijete. Dajte svom tijelu malo odmora, steći snagu i vitamina, kao i kroz mesyatsok ponovo u borbi. Ispravno reći, važna stvar u ljepoti - Zdravlje.

Oles:
Nisam mogao odoljeti: težio danas na 7. dan. Ukupno minus 3 kg za 6 dana, 58-55 kg. Za neke je to premalo za taj period. Ali djevojke, kao i bez njih! Ja radim kompleks nat. vježbe. U jesen staze. Uskoro ću se ponovo početi. Trbušne mišiće, stražnjice, teladi i ojačati. Razumijem da kada nestane vode. Generalno u posljednjih mjesec dana se preporučuje za mršavljenje je ne više od 3-4 kg, tako da nije bilo štete po zdravlje. Da, a koža neće ugibaju. Ali mi smo u potrazi za rezultat: što više u kratkom roku, to bolje. Ne. Telo se ne može prevariti. Bolje je da se polako smanjiti težinu, ali sigurno. Slažete li se? To je samo da sam već imala gorko iskustvo: 2 tjedna pao 8 kg na niskom kalorija, a nakon 2 mjeseca povratka težine u izobilju. Dakle ove sedmice, kefir heljda dijeta će se smatrati izbrisani. Voljan kasnije primijeniti kao posta dana. Danas je zadnjih 7 dana dijete. Bilo je sasvim podnošljiv, nisam gladan. Heljda cijeli do kraja nikad nije jeo. Ali, dozvolite sebi dan jabuka. Jogurt se ne pere se, strogo kroz 0.5-1 sata. Tamo ujutro ne žele, ali moramo malo metabolizam (Metabolizam) probuditi. Planiram da nastavim split obroka sutra: 5-6 obroka kroz 2,5-3ch. Tu je malo, popije malo više, a nakon 6-7 sati, ne, ne! Sretno i strpljenja! Jedemo da živimo, a ne živjeti da jedemo!

Da li je moguće da dodate u ishrani heljda dijeta povrće, kako promijeniti iz ovog rezultata? Sve pojedinačno, ali evo primjera uspješnih i ukusna gubitak težine i Mišljenje o heljde ishrani.

Komentari heljde ishrane
Heljda dijeta za mršavljenje: komentari i rezultati

Juliana:
Djevojka, sjedi na heljde treći dan. Ali heljda nije prazan (mrkva + luk i pržiti malo dovesti do spremnosti sa malo vode ispod poklopca + šljive - vrlo ukusna). U večernjim satima istog heljda + jogurt. Ne muči sebe, rezultat -2.0 kg.
A ipak, s utritsa je budan, neka bi sistem hrana: Vodicka, Vodicka, Vodicka, čak i stakla.

irena:
Sada moram 7 dana. Međutim, kršenja - zelenu salatu i ja krastavci Jedem heljde, a ujutro - fat sir. Trebalo mi je 2,5 kg. Ali izgleda bolje kao vrijeme provedeno u problematičnim područjima.

elenka:
Zdravo devojke !!! I sada moram treći dan. Stalno odličan !!!
U ovu dijetu, bez sumnje, kao što su rezultati video na svoju djevojku. Ona je preživjela 14 dana, bilo je teško, ali to je sada izgleda sjajno. Tanak cool, a koža bila čista.
Usput, neki tipova.
Ishrana može jesti voće. I, s obzirom na činjenicu da je sada sezona jagoda i trešanja, možete sebi da dozvoli da se malo zabave pustiti.
Također je dobro piti čaj, posebno zeleni, jer su ukloniti toksine iz organizma. Ali bez šećera!

Za sve one koji još uvijek postavlja sebi zadatak što je brže moguće za izgubiti težinu, upozorenje od Ann:

Ostao sam pet dana. jer jesti heljde bez jogurta, i ne skliznuo u mene, taj dan pojela dvije žlice heljde u svemu, a kada ne jede. I ništa tako bezbrižno, smanjenje težine. Ali onda je pao oštro hemoglobina, i skoro sam se onesvijestila. Tri dana pokušavaju da izađu iz ove države, još uvijek nije moguće. Ja bih da upozori ljude poput mene, koji ne oštećuju tijelo. U ovom stanju, kao što je sada, a već na vagi ne brinu o (((

Prevencija zatvor na heljda dijeti. Efekat čišćenja heljde dijeta je potpuno izgubljen, ako u ishrani ima zatvor.

• Budite sigurni da će jednog dana popiti litru i pol vode (zeleni ili biljni čaj). Ali, to je najbolje da pijem flaširanu vodu za piće.
  • Ujutro odmah nakon buđenja popiti čašu tople vode može se dodati sok od limuna.
  • To može biti korisno morske alge, možete kupiti u apoteci u suvom obliku, i dodajte grčkoj.
  • 2-3 žličice lanenog sjemena ispunite čašu hladne vode, za 2-3 sata, često miješajući, a zatim, bez naprezanja, piti prije spavanja.
  • Greci jesti koliko želite, ne ograničavaju sebe, budite sigurni da se dobro žvakati.

još jedan Pregled heljde dijeta za mršavljenje:

Iz osobnog iskustva mogu reći da je dan počinje sa šoljom tople vode sa sokom od limuna (oko četvrtine limuna stisnu), a tijelo je radio kao sat :)

Pa čak i savjete čitalaca stranice o prehrani nakon heljde dijeta:

Julia:
Pozdrav svima! Tokom prve sedmice počela 5kg !! Ali onda je došao "sliva" trenutak kada je borba za svaku 100g! Ja sam naznačio osnovna pravila da se pridržavaju:
1. Nemojte jesti po noći, nakon 18 sati! Ja dozvoljavam sebi noću čaj s mlijekom bez šećera ili kefirchik.
2. Ne prejesti! u stvari, ne može biti mnogo stvari, ali glavna stvar se ne miješa, a ne funti! Na primjer, Ponekad poželim nešto slatko - Ne poričem sebe - jesti mali komad tamne čokolade!
3. Da biste pažljivo pratiti težinu jednog te istog vremena (I vagati ujutro prije jela).
4. Nemojte voziti do akutnog glad - onda sjesti jesti - neće zaustaviti!

Vijeće je također pravo da identifikuje listu "dozvoljeno" hranu. Na primjer: repa, kupus, povrće, grčki salatiki- pirjano / parena / kuvano drugog predmeta (bez predjela) - heljda, riža - neogranichenno- voće ovoschi- kruha (bez fanatizam). I da se utvrdi "zabranjeno" hranu: majoneza, slatkiša, brašna, pržena, krompir (iako malo može biti u uniformi). I ja uzimam vitamine: glavna stvar u ljepoti - zdravlje. Sretno svima u razredu nije lako!

nina:

Julia sve ispravno napisao, jedino što želim dodati UVEK treba da piju običnu vodu. Trebam 2 litre, ali ja obično dobiti 1.5. Ako se pridržavamo - težine ide dobro, to sam proverio sam. Te noći, nakon 18-00 imaju manje nego što je poželjno, poželjno je da imaju 17-00 do 18-00 u večernjim satima onda lakše - ne postoje vrlo poželjno.

Dijeliti rezultate svojih dijeta, napišite Komentari heljde kašu, Jeste li izgubiti na težini heljde dijeta, pročitajte mišljenja drugih. Usput, na internetu možete naći mnoge možete fotografija "u" i "nakon" heljda dijeta. Uspješan gubitak težine!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Čišćenje heljde tijelo sa jogurtomČišćenje heljde tijelo sa jogurtom
Dijeta na heljde dijetiDijeta na heljde dijeti
Šta dijeta da izaberu za mršavljenje?Šta dijeta da izaberu za mršavljenje?
Cons heljde dijetaCons heljde dijeta
Heljda dijetaHeljda dijeta
Heljda dijeta za 3 danaHeljda dijeta za 3 dana
Efektivna mršavljenja na heljde i kefir dijetaEfektivna mršavljenja na heljde i kefir dijeta
Moj put do tanak lik: Izgubila sam 7 kgMoj put do tanak lik: Izgubila sam 7 kg
Heljda dijetu. Osnove i sorteHeljda dijetu. Osnove i sorte
Heljda dijeta sa kefirHeljda dijeta sa kefir
» » Komentari heljde ishrane
© 2018 bo.herinhap.ru