Proteina i povrća dijeta za mršavljenje: mišljenja, menije
Da bi se postigla prekrasan figura žene, ali ponekad ljudi, su spremni da pokušaju na razne načine, sredstva i mogućnosti za mršavljenje - do tada, dok se ne postigne željeni rezultat. Da biste to učinili, možete se smiri od gladi, krute mono-dijete, i mučenje njegovo tijelo dugo treninga. Ali što više ljudi ne u ovom nastojanju, manje je oduševljen raditi na sebi više.
I u vrijeme kada misli dolaze tužno da se ništa efikasnije da riješi viška kilograma nije slučaj, stručnjaci savjetuju nužno istražiti ovu opciju smanjenje težine kao proteina i povrća dijeta. Ova metoda će pomoći svakome ko je spreman za veću svrhu, ne samo podesite da pobedi, ali i da se u skladu sa svim pravilima ove metode.
Proteina i povrća dijeta za mršavljenje
Metoda se zasniva na određenoj šemi hrane, prema kojem je upotreba proizvoda koji imaju ugljikohidrata i proteina se odvija na različite dane. Preduslov takva ishrana je kompletna zamjena ugljikohidrata jednostavne, složene, da zauzvrat nije višak kilograma, i čiste energije. U isto organizam koji je u potrazi za dodatnim izvorima energije, će koristiti rezerve masti su dostupni.
Proteina i povrća dijeta meni, i moć šema
Moć je predmet ciklusa u trajanju od šest dana. Dakle, ovdje je dijagram cikličnog sistema.
Prva 2 dana je dozvoljeno 1 litra nemasnog jogurta, mleka ili sir. Osim toga, dan može i treba jesti 1-2 kriške suvog hleba ili dijetetskih Khlebtsov.
3-4 dana - dozvoljeno jesti samo proteine hrane.
5-6 - su ohrabreni da jedu izvora složenih ugljikohidrata i vlakana.
Dakle, od 3 do 6 dana da dijeta - 2 proteina, 2 posude za povrće dana.
Dakle, ne bi trebalo biti takve hrane na meniju:
kislomolochka - nemasni sir, jogurt sa sadržajem masti ne prelazi 2,5%, surutka i mlaćenica. Kada mlijeko proizvodi se slabo podnosi, dozvoljeno im je da zamenite sok od paradajza (uz minimalno soli).
proteina - dijetetski mesa (zec, teletina, govedina), perad (piletina i puretina), lean riba (oslić, Pollock, bakalar), jaja, mesa i ribe čorba. A ovi povrće: grašak, kupus, spanać, list zelene salate, grašak, šparoge i soje. Složenih ugljenih hidrata - jabuke slatko i kiselo sorti, grejp, nezaslađenog kruške, mekinje, dijetetskih kruh i cijeli pšenice kruh, mrkva, repa. I kaša: zobena kaša, heljda, ječam i dr.
Lijepo prednost ove metode mršavljenja - osoba koja gubi na težini, ne može planirati svoju ishranu (naravno, da je proteina i ugljikohidrata hranu podijeliti u različitim tehnikama), za pripremu raznih jela, dozvoljeno u ishrani. Stoga, proteina i povrća dijeta 20 dana će se mijenjati i zanimljivi, i jedan je od neophodnih uslova da pomogne izbjeći depresiju, nervni slom i lošeg zdravstvenog stanja. Mnoštvo prihvatljivih proizvoda u ishrani pomaže da zaboravi na gubljenje težine je da ishrana i uživanje u hrani.
Komentara "iskusni"
Irina, 20 godina "Prošle godine je djevojka bila u stanju da izgubite težinu prije vjenčanja, nakon dijeta proteina povrća, 7 kg. primjer da me inspirisala, a ja sam bio u stanju provesti sve preporuke za 3 sedmice. Tokom tog vremena, izgubio sam masu za čak 6 kg, sa 62 do njegove idealne težine od 56 kg. Za podršku primljene odličnoj formi Drago mi je da rade u bazenu. Stvarno mi se sviđa dijeta, to je lako da posmatra, ponekad mogu da verujem da si "na dijeti" - je tako raznolik jelovnik. I što je najvažnije - postoji stalna osjećaj gladi inherentne dijeta. Pored toga, u isto vrijeme možete otkriti puno vrlo ukusan i istovremeno ne-kalorijske obroka".
- Dijeta Jennifer Aniston
- Dijeta "odlučan"
- Od pravila ishrane izlaz
- Cocktails mršavljenje
- Ono što nas sprečava da izgube težinu?
- Kako brzo smršati?
- Lijenost koja sprečava nas da izgubite težinu
- Interval gladi
- Mršavljenje: "prije i poslije" - kako postići vidljive rezultate?
- Smršati - to je samo
- Kako zadržati težinu nakon dijete
- Metode okvir 25 mršavljenje
- Način kaskade gladi
- Ishrana nakon treninga kao što bi trebao biti?
- Treninga za mršavljenje muškarce
- Kako izgubiti težinu brzo na nedelju dana do 5 kg
- Dijeta sedam lopatica: mogućnosti, prednosti i mane
- Da li postoji mantra za mršavljenje?
- Hula hoop za mršavljenje - kako zavrtite obruč?
- Hard dijeta
- Kako smršati 30 kg