Dukan Dijeta i alkohol
Često se kaže da su Francuzi pili vino više od bilo koga drugog na svijetu, i to je istina. Međutim, to nije zaustavilo 10 miliona mojih zemljaka koji drže dijetu, odustati alkohol, samo da se ponovo piti, ali u "normalnom dozom" u fazi konsolidacije i posebno tokom konstanta stabilizacije faze. To je često postavljano pitanje - da li je moguće da se alkohol tokom Dukan dijeta?
Kada sam odlučio da "dovede" moja metoda u Velikoj Britaniji, moj izdavača, prevodilaca, novinari - ukratko, sve moje okoline - zatražio da se prilagodi ishranu na anglo-saksonski način života i kako bi se omogućilo malo alkohola: pivo, viski ...
Nakon vaganja svih "profesionalce" i "protiv", odlučio sam da to ne učini. Ne zato što se pridržavaju strogih moralnih pravila, ili zato što su u suprotnosti sa njima, i zbog toga što gubitak težine nije lako i morate preuzeti odgovornost i biti stvarno motivisan.
Vrlo često ljudi dobiju na težini na principu "sve ili ništa", kada je ozbiljnost slabosti ići. Izgubiti na težini, morate pereusvoit ovaj pristup: ili ići za to svim srcem, ili ništa. To je, morate strogo stane na kraj sukoba: alkohol ili Dukan dijeta. Između dva ekstrema, usporite metabolizam, rezultate i motivaciju - a vi ćete izgubiti bitku. Nikada ne zaboravite da je pravo da prate dijetu traje samo nekoliko mjeseci, ali to je tako mali u odnosu na sve prednosti dijetu koja će ga dovesti do vas.
Pierre DUCANE
Alkohol u Dukan Dijeta
Pije alkohol kada ste na dijeti, od vas će dobiti na način motivacije za postizanje rezultata, a samim tim i prijem nije dozvoljeno. U principu, DUCANE dijetu i alkohol - nekompatibilni.
Međutim, alkohol se može koristiti u pripremi jer se isparava na grijanje tijekom pečenja.
Za umake, kao što je niska u masti u okviru koje, alkohol je odličan način za dodavanje okusa.
Kada je vino za kuhanje dozvoljena tokom faze Cruise 3 kašike dnevno ako kuhati bez poklopca. Tj, alkohol i Duke dijeta i dalje mogu se kombinirati, ako pokušate da riješi alkohola u njemu.
- Protein Dukan Dijeta
- Fitness na DUCANE dijeti
- Dukan dijeta: "prije" i "poslije". Fotografije smršala.
- DUCANE dijeta meni za svaki dan
- Dijeta Pierre Duc. Kako da idem na dijetu, a to možete jesti.
- Koristi od alkohola
- Recepti za Dukan dijeta, stabilizacija faza
- Popis odobrenih proizvoda za Dukan Dijeta
- Juhe od povrća
- Pileći file sa limunom
- Hit! Efektivna vlakana dijeta sastoji se pojedinačno za vas!
- Meni fazi napada za Dukan Dijeta
- Dijeta Pierre DUCANE: recenzije
- Recepti za Dukan dijeta, faza konsolidacije (konsolidacija)
- Koristi i štete od DUCANE ishrane. Sve "profesionalce" i "protiv".
- Recept za odmor na Dukan dijeta, fazi napada: piletina roll kliker
- Pita sa špinatom
- Naučnici: jesti slatko i ne dobiju na težini - prilično stvaran
- Dukan dijeta: glavne faze i menije
- Protein Dukan Dijeta meni za tjedan
- Piletina sa đumbirom