Losos ili pastrva u koverti sa borovim iglicama
Losos ili pastrva u koverti sa borovim iglicama. Delicious !!!
Ne mogu da ćutim. Čak sam zviždao kad ju je vidjela u knjizi. Genijalno jednostavna, genijalan i originalan, kako se ispostavilo, genijalno ukusno.
Ja sam vrlo Luba ribu! A njen kuhanje je uvijek, pa, znaš, je aromatična pratnja)) Ono što nije posut limun) i ovo ... i de-al-ne!
Jedinstven oblik kuhanja ribe: okus i sočnost se čuvaju, dok kuća nije ni najmanji miris, a kuhinja je netaknuta!
Služe direktno u koverti. Kada se otvore, aroma oslobađa se vrti u glavi ... Prije nego što jesti, potrebno je ukloniti igle. Pa čak i bolje da prođe komad ribe na tanjuru, i folije roll iglama i bacite.
Sve je tako koncizan da su riječi suvišne.
A sada recept.
Ja ću pisati korak po korak. Kako sama uradila.
Za 4 osobe:
4 komada fileta lososa s leđa, sa 200 grama (sa kožom, ali bez vage)
1 žlica bijeli papar u zrnu (uzeo sam, međutim, malo manje)
1,5 kašičice korijandera sjemenke
2 kašike gruba sol (idealno - Maritime)
100 ml maslinovog ulja
Borovih iglica. Da, da! Recept naznačeno 120 c. Ali sin narvale horrroshy takvih gusta greda)))
- Zagrejte rernu na 180 stepeni.
- biber i korijander funte u minobacačkom sa soli.
- Make površne rezove na koži ribe. Kaput pulpe maslinovo ulje, potapanjem u začinskim mješavina sa soli.
- Igle isprati u hladnoj vodi i suha, ostatak prskanje ulja. Podijeliti u 4 jednake hrpe.
- Pripremite dva sloja list folije 4, otprilike 25x25 cm na svakom listu staviti na 3/4 igle, oni vrh komad ribe, a ostatak igle ..
- Čvrsto spojite rubove folije, ali ga ne pritisnete istovremeno za ribe: to bi trebao biti, kao što je bilo u džepu zraku.
Podijeli koverte pripremio suho ili pleh.
- Stavi plinskim plamenom šestar sredstava ili plamenik aparat za 5 min, a zatim zagrejanoj rerni 10 minuta ..
- Poslužite bolje (ovo uglavnom se odnosi na sve) u toplim pločama direktno u koverte sa kriške limuna i zelenom salatom.
- Losos
- Pink losos
- Dijeta Recepti za parobrodima
- Na fishcakes dyukanu
- Roll skuše
- Losos dijeta Julia Roberts
- Recepti za Dukan dijeta, stabilizacija faza
- Recepti proteina obroka za ishranu
- Pileći file sa limunom
- Bakalar na đumbir marinadi pod pero od persimmon "sunčani raspored"
- Dio pečena riba
- Recepti po fazama za Dukan Dijeta
- Prva faza DUCANE ishrane. "Attack". Udara viška kilograma.
- Recepti dijeta Maggi
- Mediteranski riža
- Salata "Spanish Passion"
- Riba salata sa cikle želea
- Pink losos pečen sa renom
- Kako korisno losos: sve tajne crvene ribe
- Losos: kalorija i korisna svojstva
- Mini roll porcijama