Riba salata sa cikle želea
Salata s pečenim ribe i cikle želea. Kad sam vidio ovo salata, prvi je skrenuo pažnju na fotografiju - jako lijepo izgledaju svijetle komada želea na opće pozadini. I priprema, shvatio sam da je mliječ nije samo ukras, već i savršen dodatak ribe ... Nakon večere, jedan komad Scarlet u tablice lijevo ...
• skuše - 1 kom
• Krastavac - 1 kom
• Peršun
• Beet čorba (za jelly) - 400 ml
• sok od limuna (jelly) - 2 žlice. l.
• Soja sos (jelly) - 1 žlica. l.
• instant želatina (jelly) - 1 žlica. l.
• limuna (umak) - 1/2 kašičice ..
• Orange Zest (umak) - 1/4 žličice ..
• Maslinovo ulje (umak) - 2 žlice. l.
• Salt
• Svježe tlo biber
Prije svega napraviti sos. Za umak, trebate trljati maslinovog ulja limuna i narančine kore, dodajte sol i papar. Sve promiješajte. Neka Infused ...
Za salatu, moramo ispeći ili skuhati ribu. Poželjno je da je to bio manji seme - ćete izabrati manje od njih. Ja ispeći malo skuša. Jednostavno mix mažuran, origano, sol i papar. Pospite ribu sa ovim preparata i stavio kriškom limuna. Riba se stavlja u rukavu za pečenje - i poslali ga u pećnici dok kuhani. Rashlađene ribu treba iseći na male komade.
Za srednja cikle želea očistiti, izrezati na 4 komada. Sipajte u vodi (0,5 litara) i čir dok ne budu spremne. Broth odvod (ostavio sam ga 400 ml), dodati soja sos, limunov sok, papar, sol, ako je potrebno, želatina. Promiješati da se raspusti želatin. Sipajte u kalup. Kalup možete staviti komada limuna. Stavite u frižider da očvrsne. Zamrznuti jelly izrezati na male kockice. Krastavac fino cut ne.
Rastavljati peršun u male grančice. (Autor preporučuje da se sve više i cilantro, ali mi se nije svidjelo, tako da je samo trošak peršun) Sve komponente su malo miješa, sipajte preliv.
- Dijetetskih jela u multivarka
- Diet deserti
- Dijetetskih majoneza kod kuće
- Dijetetskih salata sa piletinom
- Salata od celera za mršavljenje
- Vegan majoneza
- Roll skuše
- Bakalar na đumbir marinadi pod pero od persimmon "sunčani raspored"
- Salate od povrća Dijeta za mršavljenje
- Recepti dijetetskih jela za parobrodima
- Dio pečena riba
- Recepti po fazama za Dukan Dijeta