Voda Sassi: recept za mršavljenje
ime piće, koji je poznat kao "voda Sassi" dolazi od imena američke Cynthia Sass. Vitamin vodichka poboljšava gastrointestinalnog trakta, smanjiti formiranje plina, ubrzati lipolizu za mršavljenje i doprinosi uklanjanje metaboličkih proizvoda.
Sadržaj:
Recept za vodu Sassi
Voda Sassi: recenzije
Kako pripremiti i piti vodu Sassi
Recept za vodu Sassi
Za pripremu Sassi potreba vode:
2 litre izvorske vode (ili pijenje u bocama) na vodu
1 kašičica rendane imbirya-
1 krastavac, pažljivo oljuštene i tanko narezane kruzhochkami-
1 limun, tanko narezane vrlo kruzhochkami-
Desetak malih mente (svježe).
Svi sastojci se nalaze u kontejneru (odlicno ostavlja pred-naprezanje ruke), napuni vodom. Preporučuje se priprema piće u večernjim satima, noću (10-12 sati), kapacitet stavi na dno police frižidera. Tokom narednih dana pijemo svu vodu.
Kako pripremiti i piti vodu Sassi
- Svi sastojci pića trebaju biti visoke kvalitete;
- Voće, povrće, bilje dobro očišćena, krastavac i korijen đumbira - čist od kože;
- Sassi voda ne može ostaviti na suncu i na vrućini skladištenje vode da se kuvaju u neprozirnu posudu, npr teglu;
- Voda za piće mora biti u toku dana, u vrijeme ne pije više od stakla. Potonji tehnika se preporučuje da se ne vode u manje od 1,5 sati prije spavanja, tako da se ne izazovu oticanje;
- Prije upotrebe, voda može isprazniti;
- Voda treba postepeno zamijeniti kava i čaj;
- Cynthia Sass preporučuje kombinirati korištenje vode iz Sassi dijeta za trbuh.
Kontraindikacije za korištenje voda Sassi:
- alergijske reakcije na njegove komponente,
- teške bubrežne insuficijencije,
- gastritis, želuca i duodenuma i drugih hroničnih bolesti u akutnoj fazi.
Voda Sassi: recenzije
Irina, 39 godina. Ja se bore sa viškom kilograma gotovo od rođenja svog prvog kćer. Ako mladić je u stanju da uz prasak, a onda s godinama tijelo prolazi nepovratan proces, usporava metabolizam, pa čak i fizičke aktivnosti, ponekad ne daje pozitivan učinak. Sassi voda, odlučio sam da probam, jer pored viška kilograma sam povećao nadutost. Voda ima dobar ukus, ništa ekstra u obliku meda ne dodaje, vodu, đumbir, krastavac, limun i mente. Savršeno zategnut i stvarno pomaže da se smanji apetit, pio samo mjesec dana od želuca nije. Budite sigurni da obratite pažnju na preporuke, ako je želudac slab, onda s velikim oprezom pije vode Sassi.
Maria, 27 godina. Od mog djetinjstva sam bio mršav, pa čak i premršava. I nakon dodao isporuke 8 kg u šest mjeseci, a pregledava se ono što je celulit i stomak visi. U panici, počeo sam gledajući kroz različite dijete još uvijek ne počeo da uznemiravaju stomak. I dosadne osjećaj gladi, je zla na svijetu. Onda je naišao na članak o vodi Sassi. Odlučio sam pokušati. Recept je jednostavan i oduzima vremena. Ukus je apsolutno odvratno. I to pomoglo. A onda sam analizirao sastav, kalorija i shvatio da je efekat ove vode je potpuno znanstveno opravdano. Brzo i jednostavno spali višak masnoće. Minus 6 kg. Vrlo sam sretan!
Preporučujemo: đumbir dijeta recenzije
- Đumbira, meda i limuna. Divno Tri za jačanje imunološkog sistema i gubitak težine. Tajni recepti!
- Voda - prirodni način čišćenja organizma
- Čaj s cimetom za mršavljenje
- Čaj od đumbira za mršavljenje
- Đumbir i limun za mršavljenje
- Limun i med za mršavljenje
- Voda "Sassi" za mršavljenje
- Vodu sa limunom za mršavljenje
- Dijetetskih supa sa piletinom čorba
- Supa od povrća za mršavljenje
- Vegetarijanac Pickle
- Napravite vitka figura sa dijetom
- Diet Bon juha
- Piti za mršavljenje s limunom i đumbirom
- Da li je moguće da mršavljenja uz pomoć limuna?
- Recepti niskokaloričnih napitaka
- Đumbir - Zdravlje i harmonije
- Piti iz krastavac sa limunom za mršavljenje
- Đumbir piće - efikasan i jednostavan način da se spali masti
- Pročišćavajuća limun dijeta
- Dijeta za želudac Cynthia Sass