Magic u borbi kilograma - se navode za mršavljenje
Kada find sklad tradicionalne metode nisu izađe, to izaziva očaj pribegavaju magijskim pomoć. Kako bi se brzo izgubiti na težini, koristi različite čini i rituala. Oni se moraju uzeti sa rezervom, jer mnogi su dovoljno jaki. Mi ćemo vam reći kako da se ponašaju u pitanjima magije mršavljenja.
Pravila za čini gubitak težine
- Morate u potpunosti vjeruje da će ova metoda pomoći da pronađete sklad. Ako imate bilo kakve sumnje, ne postoji ništa od ovoga poduhvata neće raditi.
- Najefikasniji rituala - to je rituale koje se odvijaju u zadnjim mjesec. Smatra se da je Mjesec u opadanju i uzima sve nepotrebno i suvišno njega.
- Među najpovoljniji dani u tjednu - to je u ponedjeljak. Također je dobro prilagođen nedjelje i petak. Što se tiče vremena, rade na svečanosti u zalazak sunca.
- Navodi se u tekstu trebate tihim glasom s povjerenjem i jasnoćom.
- Vaš želudac mora biti prazan za vrijeme ceremonije.
Nekoliko efektivno čini za mršavljenje
Postoje mnoge opcije za čini.
Neke metode nisu ni bijele i crne magije i smatraju opasna za ljude.
Nudimo vam najsigurnija i jednostavan, ali, po mišljenju, efikasna opcija, koje možete izvoditi kod kuće, čak i bez dodatne obuke.
- Na čaj. Ispuštanje na uobičajen način bilo koji biljni čaj. Ohladi do sobne temperature. Govoriti sa njim sedam puta glasi: "Voda-voda koja korijene pročišćava i čisti tlo. Očisti me od težine, stavim dodatnu težinu i dati sklad. "
- Na torti. Tortu ili bilo koje druge slastice. Prikupiti dobro sto odmor. Smanjiti veliki dio kolača. I ovaj komad je rekao, "veliki pita, dušice, ja nisam jeo jedan. Uzmi moju pitu, i svoju težinu. Oni koji jedu moju tortu i jesti moju dodatnu težinu. " Onda uzeti kolače i dati prijatelju ili neko Treat. Čak i ne jedu mrvice sa njom.
- A svinja. U kupaonici sa zatvorenim odvod obleytes hladnoj vodi, a zatim prikupiti vode u posudi. Sipajte ga u svinja sa ovim tekstom: "Uzmi, svinja, moj debeli - svoj rast, a ja sam gubi na težini." Ovo je potrebno uraditi tri puta - po jedan za svaki mjesec tokom zadnjih mjesec.
- Vode. Opada moon bi trebao biti vidljiv za tebe. Uzmite čašu vode i gledajući Mjesec i reći: "Moon - opadajući, i ja - gubitak težine. Na mjesec - lijepa sirene, ali za mene -. Vitke noge " Ponovite svake noći za 9 dana.
Udio u društvenim mrežama:
Povezani
- Psihološki dijeta
- Akupunktura za mršavljenje
- Eutiroks mršavljenje
- Ono što nas sprečava da izgube težinu?
- Smršati - to je samo
- Imaš manje masti i manje težine?
- Kako kontrolirati apetit
- Metode okvir 25 mršavljenje
- Zašto nam je potreban zavjera za gubitak težine
- Izgubiti na težini potrebno je "mudro" ili o ishrani i sportu
- Kako izgubiti kilograme uz pomoć svjetlosti ujutro ili navečer treninga?
- Lishou kapsule za mršavljenje
- Slimming Shorts će dati sklad
- Kako izgubiti težinu brzo na nedelju dana do 5 kg
- Da li postoji mantra za mršavljenje?
- Guma dijeta guma za mršavljenje
- Izgubiti na težini u mjesec dana bez štete za zdravlje
- Hula hoop za mršavljenje - kako zavrtite obruč?
- Voda Diet - kamen temeljac
- 25 Okvir dijeta: prednosti i mane
- Kapsule jabučnog octa za mršavljenje